Meteen naar de inhoud

Bijlesdocent worden?

Zit iedereen in de klas te azen op jouw aantekeningen? Gebruikt de leraar jouw toets als antwoordmodel? Of ben jij diegene die vrienden en vriendinnen helpt bij moeilijke opgaven? 

Maak er je werk van en geef je op als bijlesdocent! Betaalbaarbijles biedt jou een leerzame, goedbetaalde en flexibele baan! Terwijl je anderen helpt ontwikkel jij didactische vaardigheden en verdien je een lekker zakcentje.

Bijles tussen leerling en docent fysiek

Wat ga je doen?

Als bijlesdocent help jij leerlingen 1-op-1 met de vakken die zij lastig vinden. Je kan met de leerling op wekelijkse basis de bijlessen inplannen die zowel fysiek als online kunnen plaatsvinden. De fysieke bijlessen kunnen (momenteel) alleen plaatsvinden in regio Hilversum. Online kan je vanaf overal in Nederland (of daarbuiten) aan de gang! In deze positieve en informele sfeer help je de leerling de stof steeds beter onder de knie te krijgen en alle struikelblokken te tackelen!

Solliciteer nu!

(duurt ongeveer 3 minuten)

Voordelen van BetaalbaarBijles.nl

Een goed uurloon en zelf je uren wekelijks inplannen.

Een gratis cursus in basis didactiek van de HU die je (ook) op je CV kan zetten.

Naar eigen voorkeur online en/of fysiek werken.

Aan welke eisen moet ik voldoen?

Je bent geduldig en gemotiveerd om de stof uit te leggen.

Je zit in de 5e/6e klas of je hebt een havo/vwo diploma.

Minimaal 5 uur per week beschikbaar.

Je staat voor het vak waar je bijles in wilt geven een 6.0 of hoger. Of je hebt het vak met een 6.0 of hoger afgerond.

Solliciteer nu!

(duurt ongeveer 3 minuten)

Meer informatie?

Wil je erachter komen of bijlesgeven echt wat voor jouw is? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang vandaag nog meer informatie!    Meer informatie?

    Wil je erachter komen of bijlesgeven echt wat voor jouw is? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang vandaag nog meer informatie!      Bijles tussen leerling en docent fysiek