Meteen naar de inhoud

Wie zijn wij?

BetaalbaarBijles is een bijlesinstituut in Hilversum. 

Het bedrijf is gelanceerd in samenwerking met het A. Roland Holst College en de Hogeschool Utrecht. Beide organisaties helpen ons om continue te blijven verbeteren, waardoor uw kind de best mogelijke bijlessen kan volgen voor een eerlijke prijs. 

Ons team bestaat uit gecertificeerde en gemotiveerde docenten. Ze beheersen de lesstof en kennen de lesmethodes van uw zoon/dochter. Doordat onze docenten net studeren of nog op school zitten vinden ze makkelijk aansluiting met onze leerlingen.

 

Bijles in Hilversum op het A. Roland Holst College

Online/Fysieke bijlessen

Vanaf het schooljaar 2021/2022 geven wij weer fysieke en online bijlessen. Afhankelijk van de persoonlijke situatie kunnen we kijken welke van de twee opties het beste aansluit bij uw zoon/dochter. 

De fysieke bijlessen vinden in Hilversum plaats op een van onze vestigingen. En de online bijlessen vinden plaats via Zoom en Google Jamboard. Zoom zorgt voor de video-verbinding en met Jamboard kunnen leerling en docent makkelijk samenwerken aan notities en huiswerkopgaven. 

Kosten

De kosten van een reguliere 1-op-1 bijles bedragen: 

  • één bijles (45 minuten): 13,50 euro inclusief BTW.
  • één bijles (60 minuten): 17,50 euro inclusief BTW.
In overleg kunnen we bespreken welke tijdsduur van de bijles het beste bij uw zoon/dochter aansluit. 

Leerlingen van het A. Roland Holst College betalen door een subsidie vanuit de school maar 5 euro per bijles. Deze actie zal doorlopen tot en met 20 juni.
Raymond Huisman van betaalbaar bijles BV

Over de oprichter

Raymond Huisman verbaasde zich tijdens zijn eigen middelbare schooltijd erover hoe weinig leerlingen zelf ingezet worden voor het onderwijs. Vooral toen de scholen voor het eerst de deuren sloten merkte hij dat er veel behoefte was aan extra ondersteuning. Er waren natuurlijk al bijlessen, maar deze lopen al snel op tot 35 euro per uur bij de grote instituten. Daarom is hij BetaalbaarBijles begonnen. Zijn oude school, het A. Roland Holst College in Hilversum besloot hem direct te steunen om de leerlingen meer bijlesaanbod te kunnen geven en extra ondersteuning te hebben tijdens de corona-crisis.
bijlessen in Hilversum

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer van ons weten? Meldt u hieronder dan aan! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor direct aanmelden klik hier.