Wie zijn wij?

BetaalbaarBijles is een bijlesinstituut in Hilversum. 

Het bedrijf is gelanceerd in samenwerking met het A. Roland Holst College en de Hogeschool Utrecht. Beide organisaties helpen ons om continue te blijven verbeteren, waardoor uw kind de best mogelijke bijlessen kan volgen voor een eerlijke prijs. 

Ons team bestaat uit gecertificeerde en gemotiveerde docenten. Ze beheersen de lesstof en kennen de lesmethodes van uw zoon/dochter. Doordat onze docenten net studeren of nog op school zitten vinden ze makkelijk aansluiting met onze leerlingen.

 

Bijles in Hilversum op het A. Roland Holst College

Online bijlessen

Tijdens de lockdown vinden alle bijlessen online plaats. Dit doen we door gebruik van Microsoft Teams en Google Jamboard. Via Teams is er een video-verbinding en met Jamboard kunnen leerling en docent makkelijk samenwerken aan notities en huiswerkopgaven. Zo zorgen we voor zo goed mogelijke vervanging van de fysieke bijlessen. 

Na de lockdown zal ook weer gebruik gemaakt worden van het gebouw van het A. Roland Holst College. 

Kosten

De kosten van een reguliere 1-op-1 bijles bedragen: 

  • 1 bijles a 45 minuten: 13,50 euro (inclusief BTW).
  • 1 bijles a 60 minuten: 17,50 euro (inclusief BTW).

Afhankelijk van hoeveel ondersteuning uw zoon / dochter nodig heeft kunnen we kijken welk soort lessen het beste daarbij passen.
Raymond Huisman van betaalbaar bijles BV

Over de oprichter

Raymond Huisman verbaasde zich tijdens zijn eigen middelbare schooltijd erover hoe weinig leerlingen zelf ingezet worden voor het onderwijs. Vooral toen de scholen voor het eerst de deuren sloten merkte hij dat er veel behoefte was aan extra ondersteuning. Er waren natuurlijk al bijlessen, maar deze lopen al snel op tot 35 euro per uur bij de grote instituten. Daarom is hij BetaalbaarBijles begonnen. Zijn oude school, het A. Roland Holst College in Hilversum besloot hem direct te steunen om de leerlingen meer bijlesaanbod te kunnen geven en extra ondersteuning te hebben tijdens de corona-crisis.
bijlessen in Hilversum

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer van ons weten? Meldt u hieronder dan aan! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor direct aanmelden klik hier.