Wie zijn wij?

BetaalbaarBijles is een bijlesinstituut in Hilversum. 

Het bedrijf is gelanceerd in samenwerking met het A. Roland Holst College en de Hogeschool Utrecht. Beide organisaties helpen ons om continue te blijven verbeteren, waardoor uw kind de best mogelijke bijlessen kan volgen voor een eerlijke prijs. 

Ons team bestaat uit gecertificeerde en gemotiveerde docenten. Ze beheersen de lesstof en kennen de lesmethodes van uw zoon/dochter. Doordat onze docenten net studeren of nog op school zitten vinden ze makkelijk aansluiting met onze leerlingen.

 

Bijles in Hilversum op het A. Roland Holst College

Online bijlessen

Tijdens de lockdown vinden alle bijlessen online plaats. Dit doen we door gebruik van Microsoft Teams en Google Jamboard. Via Teams is er een video-verbinding en met Jamboard kunnen leerling en docent makkelijk samenwerken aan notities en huiswerkopgaven. Zo zorgen we voor zo goed mogelijke vervanging van de fysieke bijlessen. 

Na de lockdown zal ook weer gebruik gemaakt worden van het gebouw van het A. Roland Holst College. 

Kosten

De kosten van een reguliere 1-op-1 bijles bedragen: 

  • 1 bijles per week: 18 euro per uur (inclusief BTW).
  • 2 bijlessen per week: 17,50 euro per uur (inclusief BTW).
  • 3 bijlessen per week: 16,50 euro per uur (inclusief BTW).

Voor alle leerlingen van het A. Roland Holst College geldt tot 30 april dat de bijlessen nu maar 5 euro per uur (inclusief BTW) zijn. Dit is een tijdelijke actie dus wees er snel bij!

Over de oprichter

Raymond Huisman verbaasde zich tijdens zijn eigen schoolcarrière erover hoe weinig leerlingen zelf ingezet worden voor het onderwijs. Er waren natuurlijk al bijlessen, maar deze lopen al snel op tot 35 euro per uur bij de grote instituten. Daarom is hij BetaalbaarBijles begonnen. Zijn oude school, het A. Roland Holst College in Hilversum besloot hem direct te steunen om de leerlingen meer bijlesaanbod te kunnen geven en extra ondersteuning te hebben tijdens de corona-crisis.