Merlijn
0
Hilversum
Student
Nederlands/Engels
Opleiding(en):

Bachelor Geschiedenis

Universiteit van Amsterdam

Type bijlessen:
Fysiek/Online
Prijs per bijles:
Request booking

Over mij:

Ik ben geschiedenis student met een passie voor verhalen schrijven en vertellen, films en kunst. Tijdens mijn vrijwilligerswerk als roeicoach heb ik veel met jongeren gewerkt. Ook geef ik al bijna 3 jaar bijles, waardoor ik ervaren ben in uitleg geven en weet hoe ik iemand op weg kan helpen. Het leukste aan bijles vind ik het moment waarop je iemand kan laten inzien dat die veel meer kan dan die denkt, iets wat school een stuk leuker maakt!

Mijn ervaringen:

"Ik geef met name bijlessen aan de bovenbouw HAVO/VWO. Wat ik belangrijk vind tijdens een bijles is om de leerling zo goed mogelijk te helpen met een probleem oplossen, zoals stof die onbegrijpelijk lijkt, en vervolgens het voor elkaar te krijgen dat de leerling het een volgende keer zelf kan oplossen. Ook vind ik het belangrijk dat de leerling zijn of haar huiswerk bijhoudt, en niet de bijles ziet als een magisch middel voor een voldoende op de toets.
Tijdens de corona crisis heb ik vooral online bijlessen gegeven en gemerkt dat dat niet echt ten koste gaat van de kwaliteit van de bijles. Toch geef ik de voorkeur aan fysiek bijles geven, bijvoorbeeld in de Bibliotheek. "

De vakken die ik geef:

Economie

t/m 6e klas

Engelse taal

t/m 6e klas

Filosofie

t/m 6e klas

Geschiedenis

t/m 6e klas

Nederlandse taal

t/m 6e klas

Wiskunde A

t/m 6e klas

Afspraak inplannen:

Stuur altijd eerst een bericht voordat je een afspraak inpland om misverstanden te voorkomen!

De ervaring van anderen:

N.A

  • 5 stars ( 0 )
  • 4 stars ( 0 )
  • 3 stars ( 0 )
  • 2 stars ( 0 )
  • 1 stars ( 0 )

No Reviews found for instructor.