Isis
0
Hilversum
Tussenjaar (HAVO afgerond)
Nederlands/Engels
Opleiding(en):

Tussenjaar

Havo afgerond

Type bijlessen:
Fysiek/Online
Prijs per bijles:
Request booking

Over mij:

"Haii, ik ben Isis. Ik ben 18 jaar oud en heb afgelopen jaar mijn havo diploma gehaald op het Roland Holst College. De eerste drie jaar heb ik daar Quest gevolgd, deze manier van leren is mij dus bekend. Daarna heb ik nog 2 leuke jaren op de havo gehad. Aankomend jaar neem ik een tussenjaar, dat betekend extra om bijlessen te geven. Maar ook een jaar waarin tijd is voor het leren van nieuwe dingen. Zo ben ik begonnen met rijlessen en heb ik een aantal oppas adresjes. Vaak help ik kinderen daar ook met hun huiswerk. Hiernaast werk ik bij de Albert Heijn. In mijn vrije tijd ben ik vaak omringd met mijn lieve vrienden waar ik leuke dingen mee doe.

Wat ik leuk vind aan bijles geven? Voornamelijk om met een leerling in kleine stapjes dichterbij het einddoel te komen. Maar vooral als ik zie dat de leerlingen door de lessen heen meer zelfvertrouwen krijgen in zichzelf en het desbetreffende vak. In plaats van te blokkeren of het overzicht tussen alles stof te verliezen. Vaak na een paar lessen is de leerling wat meer op zijn gemak. Ze geven dan aan wat ze lastig vinden en voelen de ruimte om hulp te vragen wanneer ze ergens niet uitkomen. Het leukste blijft wanneer een leerling na hard werken mij volle trots verteld een mooi cijfer gehaald te hebben. "

Mijn ervaringen:

"Ik vind het belangrijk om te beginnen bij de basis. Soms nemen we dan eerst even wat stapjes terug, om te zorgen dat deze stof er goed in zit. Vanuit daar werken we verder met de nieuwe stof. Hierbij denk ik dat het belangrijk is om regelmatig oude stof te herhalen. Vaak gebruik ik de eerste 10 minuutjes om te kijken welke stof is blijven hangen van de vorige keer. Dan krijg ik meteen een beetje inzicht waar de leerling staat. En of we al een stapje verder kunnen.

Ook maak ik voor de leerlingen een gedeeld document klaar waar ik stof op een rijtje zet. Per les vullen we dit samen aan. In het document schrijf in de doelen op en belangrijke deadlines + wanneer nodig maken we samen een kleine planning. Dit geeft weer overzicht. "

De vakken die ik geef:

Duitse taal

t/m 3e klas

Franse taal

t/m 3e klas

Nederlandse taal

t/m 3e klas

Afspraak inplannen:

Stuur altijd eerst een bericht voordat je een afspraak inpland om misverstanden te voorkomen!

De ervaring van anderen:

N.A

  • 5 stars ( 0 )
  • 4 stars ( 0 )
  • 3 stars ( 0 )
  • 2 stars ( 0 )
  • 1 stars ( 0 )

No Reviews found for instructor.