Boyke
0
Hilversum
Student
Nederlands/Engels
Opleiding(en):

Bachelor Bedrijfskunde

Vrije Universiteit Amsterdam

Type bijlessen:
Online
Prijs per bijles:
Request booking

Over mij:

"Hey, mijn naam is Boyke, ik ben 21 jaar oud en woon in Hilversum. Doordeweeks studeer ik aan de VU in Amsterdam en werk ik als bijlesdocent en als kinderoppas. In mijn vrije tijd speel ik voetbal en doe ik aan atletiek. Ook ben ik lid bij studentenvereniging Skitts in Amsterdam waarbij ik mijn rondjes schaats op de Jaap Eden baan.

In mijn tussenjaar ben ik begonnen met het geven van bijlessen. Ik paste in dat jaar elke dag op kinderen bij verschillende gezinnen en dat beviel hun en mijzelf erg goed. Toen de scholen werden gesloten vanwege COVID-19 begon ik steeds vaker de kinderen te helpen met hun huiswerk. Hierdoor kwam ik erachter dat ik dat begeleiden best leuk vond. Ik besloot te solliciteren bij BetaalbaarBijles.nl en van het een kwam het ander.

Het leuke aan bijles geven vind ik dat ik kinderen kan helpen met de stof waar ze moeite mee hebben. Je ziet eigenlijk direct resultaat van je werk. Ik leg iets uit of help de leerling met iets en vervolgens zien we meteen al progressie als we gaan oefenen met opgaven. Ook vind ik het leuk om met kinderen te werken."

Mijn ervaringen:

"Ik ben bijlesdocent sinds 2019. Het eerste half jaar werkte ik vooral met Engels sprekende kinderen op de basis school die door het thuisonderwijs veel moeite hadden met het volgen van de lessen. Daarna begon ik bij betaalbaarbijles.nl. Doordat ik zowel havo als vwo heb afgerond op het A. Ronald Holst College kon ik al snel veel lessen geven omdat ik van alles wat af weet. Ik ga nu mijn 3e schooljaar in als bijlesdocent op de middelbare school dus ik heb inmiddels veel verschillende niveau's gehad. Daarnaast kregen we net toen ik begon bij betaalbaarbijles.nl een cursus basis didactiek die ik heb afgerond. Ik heb ervaring opgedaan met leerlingen vanaf de basisschool tot in het examenjaar.

Tijdens de lessen vind ik het belangrijk dat de leerlingen vloeiend door de stof heen kunnen gaan. Doordat ik zelf veel van de stof af weet kan ik de leerling laten zien waar de nadruk op ligt bij de stof. Door korte vragen tussendoor te stellen en uitleg te geven zorg ik ervoor dat de leerling aan het einde van de les de lesstof goed begrijpt. "

De vakken die ik geef:

Bedrijfseconomie

t/m 6e klas

Economie

t/m 6e klas

Geschiedenis

t/m 6e klas

Wiskunde A

t/m 6e klas

Afspraak inplannen:

Stuur altijd eerst een bericht voordat je een afspraak inpland om misverstanden te voorkomen!

De ervaring van anderen:

N.A

  • 5 stars ( 0 )
  • 4 stars ( 0 )
  • 3 stars ( 0 )
  • 2 stars ( 0 )
  • 1 stars ( 0 )

No Reviews found for instructor.